Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, bouillon, brood, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, kippenbouillon, knoflook, meel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, slagroom, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Food & Friends:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Eten in Italie:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bij de koffie uit Bakboek:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept uit Goed zoet:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek: