Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- appel, jeneverbes, kaneel, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, rode kool, rode wijn, suiker en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- rijst / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, azijn, balsamicoazijn, boter, cranberrycompote, ganzenvet, honing, jeneverbes, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, peper, ui, water, witte peperkorrels, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Koken voor elke dag: