Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Runderfilet met rode wijn, ansjovis, knoflook en tijm
- Ingrediënten:
- ansjovis, boter, cognac, extra vierge-olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, rode wijn, runderfilet, sjalot en tijm
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cognac, fond, fruit, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, ossenhaas, peper, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tomatenpuree, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit Home Made winter:
Recept uit Solo Food:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van De Hippe Vegetarier: