Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, gehakt, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Patesserie:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: