Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van Annie Pannie:
Recept uit Elke dag lekker eten: