Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Blini met zure room en zalm
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room
- Keuken:
- Russisch
- Soort:
- hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, kaneel, knoflook, maïzena, melk, nootmuskaat, peper, poedersuiker, pure chocolade, roomkaas, slagroom, ui, vanillesuiker, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht / dessert uit Een kookboek.:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Wateetons:
Diner / nagerecht / dessert uit Karsu's Kitchen:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table: