Omelet met abrikozenjam en room - omelette alla marmellata di albicocche e panna

Je vindt dit recept op pagina 1291 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tosti met camembert en abrikozenjam

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diplomate

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Zoete appeltaart zonder suiker

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Gebakken bananen

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan