Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: