Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: