Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, champignon, citroensap, crème fraîche, deeg, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, ui, witte wijn, wortel, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Noma:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: