Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, pure chocolade, sjalot, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Recept van Oh my foodness:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bakboek:
Recept van Food & Friends:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek: