Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Tompoes van boekweitflensjes en zalm met dille
- Ingrediënten:
- boekweitflensjes, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, peper en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, gerookte zalm, grof zeezout, knoflook, komkommer, kruiden, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, ui, zalmfilet, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept van I love food & wine:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: