Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Ligurisch gestoofd konijn met rozemarijn, olijven en tomaten
- Ingrediënten:
- ansjovis, knoflook, konijn, pomodoritomaat, rozemarijn, witte wijn en zwarte olijven
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, fazant, jeneverbes, kip, kippenbouillon, konijn, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, parelhoen, peper, rode wijn, sjalot, tijm, ui, verse salieblaadjes, water, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: