Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, ei, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rode wijnazijn, salie, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Okoko recepten: