152 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapeiknoflookkomkommerkruidenlaurierolieolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerrode wijntomaatuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Chick mix bbq-kruiden

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, chilipoeder, fruit-peper-citroen mix, gedroogde basilicum, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gerookte-paprikapoeder, knoflookgranulaat, kristalsuiker, paprikapoeder, uiengranulaat, zout en zwarte peper

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / barbecue/grill
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Geroosterde noten met kruiden

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, cayennepeper, dragon, druivenpitolie, noten, maïsolie, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / noten
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Pikante borrelnootjes

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, cashewnoten, chilipoeder, macadamianoten, paranoten, pepita's, reuzenpinda's, rozemarijn, tijm en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kruidige soepstengels

Ingrediënten:
bloem, instantgist, olijfolie, rozemarijn, salie, semolina, suiker, tijm, wit maismeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Bresaola

Ingrediënten:
fijn zeezout, jeneverbessen, laurier, nitrietpekelzout, rode wijn, rozemarijn, runderstaartstuk, suiker, tijm en zwarte peper

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak / rundvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

In bier gestoofde kip

Ingrediënten:
aardappels, bruine suiker, dijonmosterd, donker bier, gehakt, kippenpoten, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, spek, rozemarijn, tijm, uien, verse rozemarijn, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Tomatenvulling

Ingrediënten:
fleur de sel, olijfolie, poedersuiker, rode pesto, rozemarijn, tijm, trostomaten en witte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey Goodness

Recept uit Smokey Goodness:

Chick Mix BBQ-kruiden

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, chilipoeder, fruit peper citroen, gedroogde basilicum, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gerookt paprikapoeder, knoflookgranulaat, kristalsuiker, paprikapoeder, uiengranulaat, zout en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gebakken hartige kruimelbodem

Ingrediënten:
basilicum, boter, brood, broodkruim, bruine suiker, kervel, koriander, marjolein, neutrale olie, oregano, peterselie, rozemarijn, sjalot, taart, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Kerstomaten

Ingrediënten:
kerstomaat, knoflook, peper, poedersuiker, rozemarijn, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness II

Recept uit Smokey goodness II:

Flavour Boosters - chick mix BBQ kruiden

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroenpeper, gedroogde basilicum, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gerookt paprikapoeder, knoflookgranulaat, kristalsuiker, paprikapoeder, uiengranulaat, zout en zwarte peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
citroentijm, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, suiker, tijm, tomaten en zout

Soort:
vegan / groente
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundertong met rozijntjes

Ingrediënten:
aalbessengelei, bloem, bouquet marmite, bruine suiker, laurier, nootmuskaat, peper, port, rode wijn, rozemarijn, rozijnen, rundertong, tijm en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Oventomaten

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaten, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Pekel

Ingrediënten:
allspice, bruine basterdsuiker, citroenschil, ijsblokjes, jeneverbessen, korianderzaad, kruidnagel, laurier, rozemarijn, tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gevlinderde Thanksgiving-kalkoen

Ingrediënten:
bleekselderij, chilivlokken, citroen, extra vierge-olijfolie, gele ui, kalkoen, knoflook, laurierblad, rozemarijn, salie, suiker, tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...