37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconboterbouilloncitroensapeifondknoflooklaurierlaurierbladmager rundvleesnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliereuzelrode wijnrundvleesspektijmtomatenpureeuivleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundvlees miroton

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, olijfolie, peterselie, runderbouillon, tomatenpuree, ui, vlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ragu van mamma angela

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bladpeterselie, bouquet garni, pancetta, extra vergine olijfolie, gehakt, lamsschouder, laurierblad, olie, olijfolie, orecchiette, oregano, passata, pecorino, ragu, rode wijn, rosbief, rozemarijn, runderbouillon, salie, tomaten, ui, varkensribben, varkensschouder, varkensvet en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Bourguignon

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, champignons, fond, geglaceerde witte uitjes, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, spek, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Kaascappellacci met bolognese-saus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, knoflook, mager rundergehakt, mager varkensgehakt, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, pomodori uit blik, ricotta, room, runderbouillon, taleggio, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Basisrunderstoofpotje

Ingrediënten:
boter, bloem, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, laurierblaadjes, runderbouillon, preien, runderstoofvlees, sukadelappen, knoflook, uien, vlees en winterpenen

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode met vlees gevulde tamales - red meat filled tamales

Ingrediënten:
bloem, bouillon, groene olijven met piment, knoflook, komijnpoeder, maïsblad, masa harina, olie, oregano, reuzel, runderschouder, rundvlees, salsa colorado, varkensvlees en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / stomen / feestdagen
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfslever met persillade

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...