Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Eieren à la Florentine met niet geklopte Hollandaisesaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, engelse muffins, ei, sjalot en spinazie
- Soort:
- sous-vide / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, crème fraîche, dragon, gehakt, griekse yoghurt, knoflook, koriander, kurkuma, lamsgehakt, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van I love food & wine: