Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Gegrilde visfilets met gember-kerrieboter
- Ingrediënten:
- bot, boter, citroensap, citroenschil, dille, fijn zeezout, gemalen zwarte peper, gember, heek, kerriepoeder, peterselie, knoflook, tijmblaadjes en visfilets
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroenschil, garam masala, gemberpoeder, groentebouillon, kaneelstokje, kerriepoeder, kippenbouillon, koriander, korianderpoeder, korianderzaad, kurkuma, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, tomaat, ui, water, yoghurt, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: