Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, eidooier, kaneel, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, sojasaus, suiker, tijm, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch uit Bouillon:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De Joodse keuken: