Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, fruit, groente, honing, knoflook, komkommer, laos, limoensap, noten, olie, olijfolie, peper, rijst, sambal oelek, sinaasappelschil, tomaat, vet, vruchtensap, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Minimania:
Recept van De Hippe Vegetarier: