Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Cacik, Yoghurt & Cucumber - Yoghurt met komkommer
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, witte peper, yoghurt en zeezout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroen, dille, ei, gemalen komijn, gember, griekse yoghurt, komijnzaad, komkommer, koriander, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Moro: