95 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercitroeneigroenteknoflookkorianderkruidenmuntolieolijfoliepeperpeterseliepreirijstsjalotsuikeruivruchtensapwaterwortelzeezoutzonnebloemolie
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofde vis met groenten - paksiw

Ingrediënten:
andijvie, aubergine, citroensap, ebi, gedroogde garnalen, gemberwortel, groene spaanse peper, kabeljauwfilet, komkommer, kruidenazijn, limoensap, paksoi, peper, rode spaanse peper, schelvisfilet, tomaat, visbouillon, zeevisfilet en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / groente / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Kool met mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, kool, tomaat, vastkokende aardappel, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente

Recept van Mijn Recepten:

Tjolo-tjolo

Ingrediënten:
citroensap, gerookte makreel, ketjap, knoflook, lombok, olijfolie, paksoi, paprika, rijst, sambal, suiker, tomaat, trassi, ui en zout

Recept van Mijn Recepten:

Tjolo-tjolo - Mijn Recepten

Ingrediënten:
citroensap, gerookte makreel, ketjap, knoflook, lombok, olijfolie, paksoi, paprika, rijst, sambal, suiker, tomaat, trassi, ui en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Taco's met linzen & aardbeien

Ingrediënten:
avocado, belugalinzen, citroensap, koriander, ui, hennepzaad, kiemen, kool, koudgeperste olijfolie, limoen, paprika's, vruchtensap, tomaten, verse aardbeien, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Choco Coco*

Ingrediënten:
amandelmeel, basterdsuiker, bawang goreng, bosui, boter, cake, chocolade, citroensap, djahé, eidooier, eieren, eiwit, fruit, boter, ui, gula djawa, kentjur, ketjap, ketjap asin, korianderpoeder, knoflook, water, kokosmelk, kunyit, lichte basterdsuiker, limoenen, limoenrasp, limoensap, lombok, olie, paksoi, selderij, suiker, knoflook, tomaat, trassi, ui, vis, visbouillon, wortel, zeevis, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Rendang

Ingrediënten:
asem, bitter, citroensap, kokosnootvruchtvlees, groenten, juruk purut, kentjur, knoflook, kokos, komkommer, kool, limoen, lombok, olie, pasta, salamblaadjes, sjalotten, sperziebonen, spitskool, suiker, taugé, knoflook, trassi, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Diner / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:

Aapse asperges

Ingrediënten:
citroensap, groente, honing, pinda, tabasco, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Bloemkoolbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemkool, citroensap, groente, melk, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Prakpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappels, citroensap, groente, olijfolie extra vergine, peterselie, rucola, peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Koolrabisalsa met jonge schapenkaas

Ingrediënten:
blanke rozijnen, citroensap, gekonfijte tomaten, groente, jonge schapenkaas, koolrabi, lente-ui, peper, piment d'espelette, tuinkers, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Doperwten met knoflook en zwezerik

Ingrediënten:
bot, bruine boter, citroensap, citroentijm, daslookbloemen, doperwt, druivenpitolie, erwtenscheuten, groente, kippenglacé, knoflookscheuten, oost-indische kers, roomse kervel, roomse kervelstelen, tijmolie, waterkersstelen, zout en zwezerik

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...