Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Witte ragoutsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, cayennepeper, dille, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gehakt, hollandse garnalen, kabeljauw, kalfsgehakt, kervel, knoflook, komkommer, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: