Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, eidooier, gehakt, kaneel, kip, knoflook, komijn, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rund, suiker, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Patesserie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: