Recept van Mijn Recepten:
Roti met rundvlees en spitskool
- Ingrediënten:
- aardappel, bouillon, ei, kerrie, kerrie masala, knoflook, kousenband, laurier, olijfolie, peper, rode peper, rundvlees, spitskool, tomaat, ui, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | biefstuk, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, fond, kleine witte uitjes, knoflook, laurier, maïzena, niervet, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Twaalf:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: