Recept uit Eten in Italie:
Gesmoord rundvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, droge witte wijn, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, pens, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, rundergehakt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Italië:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek koken: