Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, spek, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: