251 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumcitroeneifruitgroenteknoflookolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstspecerijentijmtomaatuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je rode zuurkool?

Ingrediënten:
augurk, bier, chocolade, citroenen, dille, fruit, groente, groenten, kimchi, komijn, kool, kruiden, olijven, rode kool, salami, sojasaus, specerijen, tabasco, water, wijn, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

Waanzinnige ingemaakte en gemarineerde groenten

Ingrediënten:
aubergines, ciderazijn, courgette, extra vierge olijfolie, paddestoel, knoflook, laurierblaadjes, munt, oregano, paprika's, rood spaans pepertje, rozemarijn, tijm, uitjes, venkelknol, water en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sla met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappel, baby-ui, balsamicoazijn, courgette, knoflook, knolraap, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, sla, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Op de spies gedreven

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gemalen komijn, gemalen koriander, olijfolie, paprika, pastinaak, rode ui, rozemarijn, sinaasappelschil, tijm, wortel en zoete aardappel

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:

Bubble & squeak

Ingrediënten:
boter, groente, kruimige aardappel, olijfolie, kruiden, witte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsescalope met Bayonneham

Ingrediënten:
aubergine, bayonneham, bosui, courgette, kalfsescalope, knoflook, olijfolie, rode paprika, rozemarijn, tijmbloemen en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...