Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Tallarines met walnoten en truffel
- Ingrediënten:
- eierdooier, mascarpone, parmezaanse kaas, peper, tallarines, truffel, walnoten en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bechamelsaus, bieslook, bloem, boter, ei, kaneel, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, marsala, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Soepen:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / tussengerecht uit De truffel: