Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, olie, plantaardige olie, prei, rode paprika, sambal oelek, suiker, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van KeukenLiefde:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: