Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, donkere sojasaus, ei, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, olie, plantaardige olie, rijstwijn, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, suiker, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Duizenden1dag:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Duizenden1dag: