21 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadoazijnbloembotercitroencitroensapcornflakesdijonmosterddilleeidooiermosterdzaadolieolijfolieslatijmuiwaterwijnazijnwitte peperwitte wijnazijnzalmzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Kip met cornflakes

Ingrediënten:
bloem, cornflakes, dijonmosterd, ei, kerriepoeder, kippendijen, paprikapoeder, peper, tafelsuiker, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Mayonaise

Ingrediënten:
canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tarbot met oestermayonaise en komkommersalsa

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, fijne kristalsuiker, grof zeezout, komkommer, oesters, olijfolie, rijstazijn, rode radijzen, rode ui, tarbotfilet, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gemarineerde zalm in bietensap

Ingrediënten:
eidooier, avocado, citroen, dijonmosterd, kristalsuiker, korianderzaad, mosterd, mosterdzaad, olijfolie, peper, rode bietensap, honing, zout, veldsla, venkelzaad, witte wijnazijn, zalm, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Vegafit krokant schnitzel

Ingrediënten:
azijn, broodje, cornflakes, eiwitten, gluten, mosterd, mosterdzaad, palmolie, schnitzel, selderij, specerijen, suiker, tarwebloem, tarwemeel, ui, vet, vleesvervanger, water, zetmeel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Artisjokkensalade en mayonaise met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
aardappel, artisjokken, citroen, dijonmosterd, dille, doperwtenscheuten, dragon, eidooier, fijne kristalsuiker, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, tijm, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Sliders

Ingrediënten:
augurk, cheddar, ei, suiker, boter, ketchup, mayonaise, meel, mosterd, olie, peper, plantaardige olie, rode ui, rundergehakt, sla, zout, gist, witte sesamzaadjes en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Brussels lof voor snobs

Ingrediënten:
azijn, citroensap, ei, emmentaler, mosterd, olie, paprikapoeder, saliepoeder, suiker, witlof, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Vegafit nuggets

Ingrediënten:
eiwitten, gluten, maltodextrine, mosterd, palmolie, paneermeel, selderij, specerijen, suiker, tarwebloem, tarwemeel, ui, vet, visstick, vlees, vleesvervanger, water, zetmeel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Eiersla

Ingrediënten:
citroensap, ei, kappertjes, kruiden, mosterd, olie, peper, room, salade, suiker, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Meatloaf

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chilisaus, dijonmosterd, eieren, gembersiroop, kruidenmix, olie, olijfolie, prei, rietsuiker, rode uien, rundergehakt, uien, venkel, zout en zwarte peper

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Lunch uit Koken voor elke dag:

Broodjes met tonijnsalade

Ingrediënten:
eieren, gele paprika, kaas, komkommer, mosterd, olie, peper, pistolets, sjalotjes, sla, suiker, tomaat, tonijn in blik, wijnazijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren