Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lamsvlees met caponata
- Ingrediënten:
- caponata, extra vierge-olijfolie, knoflook, lamslende, rozemarijn, zoutflakes en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek: