Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, kaneel, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, pasta, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: