Recept uit De Urban Cook:
Blokjes Bavette Gewokt Met Oestersaus
- Ingrediënten:
- bavette (vlees), gember, knoflook, kristalsuiker, lichte sojasaus, oestersaus, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaadjes, ui, vissaus en witte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, brood, citroensap, ei, honing, kaneel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, sesamolie, sojasaus, specerijen, suiker, ui, vlees, water, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Ontbijt / lunch uit De Shanghai-keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het ATAG kookboek: