Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Rode kool, koud
- Ingrediënten:
- azijn, knoflook, laurier, olie, peper en rode kool
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- garnituur / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, honing, kool, koriander, kruiden, olie, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Beproefd:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: