Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, citroensap, gember, kaneel, knoflook, komkommer, maïzena, nam pla, nootmuskaat, olie, olijfolie, plantaardige olie, rundergehakt, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Jong a/d kook:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept van Food & Friends:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: