Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Gebraden lamsvlees met tomaten en pasta
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, laurier, oregano, orzo, peper, suiker, tomaten uit blik, water en zout
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, olie, olijfolie, oregano, peterselie, rode paprika, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: