Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: