Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bacon, basilicum, bier, bladpeterselie, bloem, citroen, ei, jeneverbes, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, rauwe ham, sjalot, tijm, ui, vlees, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: