Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroen, citroenrasp, citroensap, curry, ei, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, kurkuma, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, rode ui, sojasaus, specerijen, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: