73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebieslookbloemcitroenraspcitroensapcourgetteextra vierge olijfoliefruitknoflookkruidenmuntolieolijfolieoreganopaprikapeterseliesjalottijmtomaatuiwaterwitte wijnzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Soep van geblakerde aubergine & mograbieh

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bouillon, citroen, dille, knoflook, komijnzaad, mograbieh, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tomatencarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, citroen, manchego, olijfolie, parmigiano reggiano, tomaten, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Gemarineerde buffelmozzarella met tomaten

Ingrediënten:
basilicumbladeren, buffelmozzarella, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, maldon zeezout, oregano, raapzaadolie, tomaat, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Zwarte spaghetti met rauwe tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, rode peper, tomaat, zout en zwarte spaghetti

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Koude zalmragout

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dille, olijfolie, peper, roze peper, sjalotten, tomaten en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Forel & salade

Ingrediënten:
basilicum, bourbon, ciderazijn, citroen, dille, extra vierge olijfolie, forel, komkommer, lente-ui, olijfolie, paprika, peterselie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...