Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Courgettesalade met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, jonge courgette, olijfolie, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Het spirelli kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër: