Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Zalm in filodeeg
- Ingrediënten:
- boter, filodeeg, maïzena, marinade voor zalm, oesterzwammen, roze peperkorrels, slagroom, venkelgroen en zalmmoten
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bouillon, citroen, citroensap, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gerookte zalm, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, room, sjalot, ui, vis, water, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: