Recept uit De Joodse keuken:
Zoetzuur gehakt met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsgehakt, peper, rundergehakt, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, brood, citroensap, gehakt, gember, groente, knoflook, olie, olijfolie, pasta, specerijen, tomaat, tomatenpuree, vet, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: