Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine suiker, citroensap, ei, gehakt, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, rundergehakt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Buffet uit Koude keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: