Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, room, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht / basisrecept uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: