84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroenraspcitroensapdroge witte wijnfruitkippenbouillonknoflooklauriermuntolieolijfolieparmezaanse kaaspeterselierijstrisottorijstsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met citroen

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, citroenrasp, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rondkorrelrijst, rozemarijn, saffraan, tijm, ui, water, winterwortel, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Portobello's met parelgort en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, feta, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paars basilicumblad, paarse basilicumcress, parelgort, peterselie, portobello's, radijscress, tijm, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Knolselderijpuree met pittige bloemkool en kwarteleitjes

Ingrediënten:
bloemkool, bruine amandelen, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroenschil, knoflook, kwarteleitjes, laurier, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, selderijknol, tahinpasta, ui en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Courgette-muntsoep

Ingrediënten:
boter, cheddar, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, goudse kaas, groentebouillon, kippenbouillon, lente-uitjes, munt, olijfolie, peper, zout en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Huwelijkssoep Met Wittebonenballen En Boerenkool

Ingrediënten:
aromapoeder, bleekselderij, bloem, boerenkool, cannellinibonen, citroen, edelgistvlokken, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde tijm, groentebouillon, knoflook, korte pasta, olijfolie, peper, peterselie, sojasaus, ui, volkorenbrood, witte bonen, wortel en zout

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Risotto met krab en asperges

Ingrediënten:
arboriorijst, asperges, boter, boullion, citroenrasp, citroensap, citroenschil, kervel, kippenbouillon, krab, krabvlees, olijfolie, peper, rijst, ui, visbouillon, zeezout en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Citrusrisotto met knoflook-pepergarnalen

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, boullion, citroen, citroenrasp, citroenschil, garnalen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rode peper, spaanse peper, ui, zeezout en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Tandbaars uit de oven - mero al forn

Ingrediënten:
citroen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, snijbiet, tandbaars, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Salade van rijst met pesto

Ingrediënten:
bosui, citroen, groene pesto, groentebouillontablet, langkorrelrijst, olijfolie, overjarige kaas, pecannoten, peper, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Zure aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroenrasp, doorregen spek, kappertjes, laurierblad, marjolein, tijm, ui, verse peterselie, wijnazijn, zout, zure augurken en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gele rijst, de beste manier

Ingrediënten:
boter, citroen, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, piment, rijst, rode paprika, saffraan, tomaat, ui, witte rijst en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tajine van Israëlische couscous met gekarameliseerde pompoen

Ingrediënten:
amandelen, dadel, gedroogde pruim, gember, groentebouillon, ingemaakte citroen, israelische couscous, kaneelstokje, knoflook, komijnpoeder, kurkumapoeder, olijfolie, peper, pompoen, rozijn, tomaten, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Haal meer recepten op...