Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.: