158 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbloemboterbouilloneiknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepeterseliespecerijensuikertijmtomaatuivleeswaterworstwortelzeezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Mergkoolsoep met gefrituurde uienringen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, licht bier, mergkool, olie, peper, plantaardige olie, runderworst, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / frituur
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Zoete augurken voor kenners

Ingrediënten:
ei, knoflookpoeder, mainzer kaas, mayonaise, peterselie, selderijzout, witte peper, worst en zoute augurk

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Prinskorv - Prinzenwürstchen - Prinsenworst

Ingrediënten:
fijn zeezout, gemberpoeder, ijsblokjes, kalfsvlees, lamsdarm, nootmuskaat, piment, rundvlees, schaapsdarm, varkensbuik, varkensnek, witte peper en worst

Keuken:
Zweeds / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Zuurkool met mispels

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, boter, jeneverbes, laurier, mispelgelei, mispels, peperkorrels, venkelworst, witte wijn, worst, zout en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:

Poolse Vleessoep Met Zuurkool En Karwij

Ingrediënten:
aardappelchips, appelsap, bieslook, bladpeterselie, gerookte spekblokjes, honing, karwijzaad, kielbasa, laurierblaadjes, runderbouillon, bakolie, spareribs, knoflook, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, varkensribben, worst, zout, zuurkool en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Bigos

Ingrediënten:
doorregen spek, gedroogde paddestoelen, komijn, reuzel, rode wijn, suiker, ui, vlees, vleesbouillon, worst, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Boerenontbijt

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, ham, melk, paprikapoeder, peper, spek, verse bieslook, worst en zout

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, rode wijn, bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Saucisson truffé au foie gras ou aux foies de volaille - Worstjes van varkens- en kalfsvlees met truffel en foie gras of met kippenlevertjes - speciaal om in brioche of in pasteideeg te bakken, of als vulling voor patés, kip, chaussons

Ingrediënten:
boter, broodkruim, chair de saucisse, cognac, droge port, ei, épices fines, foie gras, kippenlevers, kippenvet, lente-ui, madeira sercial, mager kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, pistachenoten, reuzel, sjalot, spek, tijm, truffel, truffelvocht, varkenslende, varkensschouder, vers hamvlees, witte peper, worst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Noedelsalade met mais

Ingrediënten:
azijn, groene paprika, mais in blik, noedels, olie, pasta, rode paprika, suiker, tomaat, verse peterselie, water, worst, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

'Slow' lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, lasagnevellen, mager rundergehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundergehakt, selderijknol, spek, tomatenpuree, tomatensaus, ui, varkensgehakt, winterwortel, witte wijn, worst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Haal meer recepten op...